Retourvoorwaarden

 

Verzend-en administratiekosten

De verzending van uw bestelling vindt plaats binnen 5 werkdagen vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst. Als uw artikel in nabestelling staat, vindt de verzending ongeveer 2 tot 3 weken plaats vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst.

Bestellingen kunnen niet worden afgeleverd bij postbussen of hotels.

Om een sieraad te ruilen kunt u ook een afspraak maken met Ellen Yska om in het atelier te komen kijken. 

Geld terug

Wij accepteren retouren en ruilen binnen 14 dagen na levering. Alle artikelen moeten tijdig, in verkoopbare staat en in de originele verpakking worden geretourneerd. Retourzendingen worden gecontroleerd. Als de producten niet in goede staat zijn, zal Yska-Sieraden contact met u opnemen en wordt het sieraad teruggestuurd naar de klant. Als het geretourneerde product voldoet aan de kwaliteitscontrole, zal Yska-Sieraden overgaan tot terugbetaling of omruiling. 

Restituties en omruilingen worden pas verstrekt nadat het artikel is ontvangen en in verkoopbare staat is bevonden.

Neem contact op met ellenyska@gmail.com om een product te retourneren of te ruilen. 

Schade

Elk sieraad is met zorg gemaakt en gecontroleerd voordat het wordt verzonden. De sieraden worden ook met zorg verpakt voor hun reis naar jou. Graag uw pakket na ontvangst te inspecteren. Als u een artikel ontvangt waarvan u denkt dat het beschadigd is, neem dan binnen 24 uur na levering contact op via de mail ellenyska@gmail.com