Unieke sieraden van Ellen Yska

Op zoek naar unieke sieraden, voor uzelf of als cadeau? Hier ziet u een deel van mijn collectie. Wilt u meer zien, dan kunt in mijn atelier komen kijken. Maak dan even een afspraak. Ik maak ook sieraden in opdracht. In dat geval ontwerp ik in overleg met u, zodat het sieraad precies zo wordt als u in gedachten had. Ik werk met zilver, met goud en met edelstenen. U kunt hierover altijd contact met mij opnemen.

Collectie ‘Bewaar je geluk’ 

‘Bewaar je geluk’ is een collectie unieke sieraden die bestaat uit kleine zilveren of gouden doosjes. Deze zijn als sieraad te dragen maar je kunt ze natuurlijk ook ophangen op een mooi plekje in huis. Er kan een persoonlijke herinnering, fotootje of as van een overleden dierbare in bewaard worden. Ook is het mogelijk een vingerafdruk of tekst in het doosje te verwerken.

Meer eigen collectie sieraden

Unieke sieraden op maat?

Heeft u een specifieke wens voor sieraden, bijvoorbeeld trouwringen of een cadeau voor een speciale gelegenheid? Dan kunt u ook kijken op de pagina ‘sieraden op maat‘. Naast mijn eigen collectie, maak ik ook unieke sieraden in opdracht. Hierbij kijken we samen naar uw wensen en komen zo tot een persoonlijk ontwerp.

Fotografie: Michaël Frenkiel