Cursus edelsmeden in Eindhoven

De edelsmeden cursus is voor beginners en gevorderden. Tijdens de cursus wordt er met zilver en edelstenen gewerkt aan verschillende projecten. Meer informatie over wat de cursus edelsmeden inhoudt, lees je hieronder.

Cursus edelsmeden bij Yska-Sieraden

Lestijden:

Dinsdagavond 19.00 – 21.30 uur. Twee groepen, beide les om de week, van september 2020 tot juni 2021.
20 lessen € 340,-  Deze groepen zijn voor komend seizoen vol.

Vrijdagochtend 9.30 – 12.00 uur wekelijks les. 15 lessen. € 255,- september 2020 – december 2020.  Deze groep is voor komend seizoen vol.

De cursussen voor het komende seizoen zijn vol. Er is komend jaar een groep minder. Hierdoor kunnen de mensen op de wachtlijst helaas nog niet starten. Het is voor nu ook even niet mogelijk om op de wachtlijst te komen. 

Het atelier is coronaproof gemaakt en we houden ons aan de maatregelen van het RIVM

Wat houdt de cursus edelsmeden in?

Ervaring is niet nodig om de cursus te gaan volgen, we beginnen bij het begin. Tijdens de cursus leer je de meest gebruikte technieken van het edelsmeden: ontwerpen, zagen, vijlen, buigen, solderen. Hierbij volgen we een zelf ontwikkeld (les)programma. Zo leer je gaandeweg edelsmeden.

Als je al ervaring hebt, maar graag iets bij wilt leren kan dat ook. Er is voldoende gereedschap, je hoeft zelf niets mee te nemen. De groep is klein (max. 8 personen), zodat er ook voor iedereen aandacht is.

Inschrijven voor de cursus edelsmeden
Voor informatie en om in te schrijven, kun je:

  • Een contactformulier invullen
  • Bellen: 06-24993878
  • Of mailen: ellenyska@gmail.com

Voorbeelden van sieraden gemaakt tijdens de cursus: