Sieraden op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een mooi en handgemaakt sieraad? Bij Yska-Sieraden kunt u terecht voor sieraden op maat, geheel in de stijl en op de manier die u wenst. Yska-Sieraden heeft in de afgelopen jaren al vele mensen geholpen met het ontwerpen en maken van unieke, op maat gemaakte sieraden.

Een voorbeeld van op maat gemaakte sieraden. Vier ringen voor 4 zussen. Het geelgoud is goud van de trouwringen van de ouders van de zussen, netjes in 4 stukjes verdeeld. De rest van de ringen is witgoud. Ieder heeft een eigen kleur edelsteen gekozen. Zo zijn de ringen uniek en van grote persoonlijke waarde voor de opdrachtgevers.

Dus wilt u een bijzonder sieraad laten maken, dan ontwerp ik dat graag samen met u. We kijken dan samen naar uw wensen en de mogelijkheden. Het sieraad krijgt dan een heel eigen en uniek karakter.

Afspraak in mijn atelier

Als u interesse heeft in een bijzonder sieraad, maken we een afspraak in mijn atelier. Hier bespreken we uw wensen en ideeën. Ook kan ik voorbeelden van mijn collectie laten zien, zodat we samen tot een goed ontwerp kunnen komen.

Materialen

Ik werk met zilver, goud en edelstenen. Heeft u zelf edelstenen die u in een sieraad wilt laten verwerken, dan is dat in de meeste gevallen ook mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid om uw oude gouden sieraden te laten vermaken of omsmelten tot een nieuw sieraad.

Sieraden op maat gemaakt

Hieronder een selectie van de sieraden die ik al in opdracht heb gemaakt.

Fotografie: Michaël Frenkiel